online aanmelden

Kinderwensspreekuur!

Wij wijzen je de weg naar een zo gezond mogelijke start van een zwangerschap

< terug

Natuurlijk kun je op het internet veel informatie vinden over een zo gezond mogelijke start van de zwangerschap. Maar tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we dieper ingaan op jullie persoonlijke situatie. Wij brengen eventuele risico’s voor jou of de baby in kaart. Bijvoorbeeld of bepaalde medicijnen gebruikt kunnen worden, of er bijzonderheden zijn in de familie en of er bijzonderheden waren in een eventuele vorige zwangerschap. Soms zullen we je naar aanleiding van dit gesprek alsnog verwijzen naar je huisarts of andere specialist.

Het gesprek zal plaatsvinden bij ons op de praktijk en duurt ongeveer een uur. Ter voorbereiding vragen wij je om de vragenlijst op Zwangerwijzer in te vullen en naar ons te mailen.

Met Zwangerwijzer kun je testen of er risico’s zijn voor de zwangerschap en je baby. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op jullie komst. Op deze website kun je zelf ook al veel informatie vinden over je leefstijl of medische geschiedenis.

Wil je graag een keer langskomen, maak dan nu een afspraak of meld je online aan!