online aanmelden

Babyboek

Esther Koree

15-01-2020

Wat een flitsbevalling was dat zeg. Vanaf het moment dat de weeën goed doorzetten tot het moment dat Claire als een torpedo door het bevalbad schoot, zat maar één uur en 40 minuten. Binnen een half uur ging ik van 3cm naar volledige ontsluiting naar geboorte. Bizar...en heftig zeg! Dat had niemand voorzien. Gelukkig was Janneke erbij en handelde ze adequaat. Het was m'n eerste thuisbevalling en die heb ik als heel prettig ervaren.

Bedankt voor de goede zorgen!

Dexx Ravi Wolsheimer

28-10-2019

Op maandag 28 oktober is onze Dexx geboren!
Wij zijn 9 maanden lang heel goed begeleid door de verloskundigen van Partera.
Geen vraag was te veel.
Van begin tot eind heel goed opgevangen door deze geweldige mensen!
Ik zou partera aan iedereen aanraden!!
Heel erg bedankt dames en Wim!

Luuk

10-09-2019

Bedankt voor de begeleiding tijdens de zwangerschap. Helaas konden jullie mij niet bijstaan bij de bevalling door overdracht naar het ziekenhuis.
Het was wel leuk dat jullie na de bevalling nog even kwamen buurten.

Rodany Lucien

04-09-2019

Lieverds.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor de goede oplettende zorg, het ging laatste maanden niet zo lekker, maar was blij met jullie luisterend oor, bevalling is uiteindelijk "ingeleid" maar vond het prettig dat jullie die na controles deden! Rodany is een zoete baby een kers op onze gezin. Bedankt voor alles groetjes Natasja

Annika en Mitchell

04- 09- 2019

Dank jullie wel voor alle bemoedigende woorden, hulp en begeleiding tijdens de zwangerschap, de bevalling en in de kraamweek.

Jullie zijn top!!!

Onze prachtige Andreas is jullie ook dankbaar!