online aanmelden

Babyboek

Lucy, Loek, Mitzi en Loek

13-07-2021

Voor altijd dankbaar voor de goede zorgen tijdens onze twee zwangerschappen. De eerste bevalling van zoon Loek eindigde in het ziekenhuis waardoor partera er helaas niet bij kon zijn, maar onze dochter Lucy is heerlijk thuis in bad ter wereld gekomen. De bevalling die ik zo graag wilde.

Nolan Kroeze

12-07-2021

Onwijs bedankt voor de goede zorgen! Zowel tijdens mijn zwangerschap, tijdens de bevalling en na de bevalling hebben jullie me onwijs geholpen, en gerustgesteld!

Vera de Jong

7-7-2021

Onze prachtige dochter en zusje is een paar dagen eerder geboren dan de uitgerekende datum. Helaas, door medische reden, konden jullie als verloskundige me uiteindelijk niet helpen tijdens de bevalling. Maar vooraf en achteraf stonden jullie wel voor mij klaar dat vond ik heel fijn.

Vie

20-06-2021

Onwijs bedankt voor de begeleiding van mijn zwangerschap@Partera. Een heel fijn ervaren team!
Ik ben nu voor de 3e keer begeleid door Partera, hierbij wil ik Hilde graag extra bedanken voor het helpen bij mijn bevalling voor de 2e keer. Doordat zij mij zo goed had begeleid bij de geboorte van mijn 2e kindje 'Jasmijn' wilde ik bij 'Vie' ons 3e kindje thuis bevallen. Dat heb ik als zeer prettig ervaren en had ik wederom Hilde aan mijn zijde, rustig, meelevend en daadkrachtig.

Wij kijken op een mooie begeleiding en bevalling terug.

Maeve-Gianna

10-05-2021

Voor de 2e keer gekozen voor verloskundig centrum partera, in 2019 al een zoon mogen verwelkomen en nu in mei een wolk van een dochter!
Wat een fijne begeleiding tijdens de zwangerschap.
Ik voelde mij veilig en gehoort door jullie.
Na mijn prachtige badbevalling thuis waarin echt mijn wensen hoog stonden en deze zijn na geleeft wil ik iedereen dit geweldige team aanbevelen!

Bedankt voor alle goed en liefdevole zorgen en wie weet tot ziens.
Lief Michael, Rian, Liam en Maeve-Gianna