online aanmelden

Babyboek

Kyra, Pascal en Evylin

20-09-20

Lieve verloskundigen, bedankt voor alle goede zorgen tijdens mijn zwangerschap, bevalling en nazorg!

Elise en Isabella

09-08-2020

Bedankt Partera voor de goede zorgen tijdens de zwangerschap en voorafgaand aan de bevalling! Super fijn dat ik jullie altijd kon bellen en er echt de tijd werd genomen. Uiteindelijk toch medisch geworden tijdens de bevalling, maar ook de nazorg was super fijn!

Isabella en ik bedanken jullie voor deze begeleiding.

Kim, Freek en Vera

29-07-2020

29 juli is onze dochter Vera geboren. Wat hebben wij een goede zorg en begeleiding van begin tot eind gehad.
Allemaal zo kundig
Onwijs bedankt voor alles

Astrid, Selwyn en Liam

26-07-2020

Onze Liam is op 26 juli geboren en kunnen niet anders zeggen dat wij door Partera goed geholpen zijn. De gehele zwangerschap konden we bij ze terecht en gaven ze ons een fijn gevoel. Ook de bevalling zijn we geweldig geholpen door Wim. Mocht het ons gegund zijn dat we nog een kleine verwachten dan weten wij al waar we naartoe gaan! Onwijs bedankt voor alles!

Xavi van Boordt

6-72020

Dank jullie voor alle goede zorgen en adviezen. Na 2 weken over tijd kwam de kleine na een zware bevalling toch met een keizersnee op de wereld. De zorg achteraf heb ik toen ook als erg prettig ervaren. Stuk voor stuk vond ik alle verloskundige top mensen waar ik me erg op me gemak bij voelde. Ik zou jullie dan ook zeker aanraden bij anderen. Zelf zal Ik jullie helaas niet meer zien want na deze bevalling zijn wij genezen. ;-) groetjes Dennis, Patricia en Xavi