online aanmelden

Gynaecologische consulten

Als verloskundigenpraktijk werken we nauw samen met de gynaecologen van het LangeLand ziekenhuis in Zoetermeer. Een voordeel van deze samenwerking is dat je in de vertrouwde omgeving van Partera op consult kunt bij de gynaecoloog. Een keer in de zes weken, op maandagmiddag op onze hoofdlocatie aan de Dunantstraat houdt de gynaecoloog spreekuur voor de zwangeren van Partera. Het spreekuur wordt uitgevoerd door gynaecoloog Jos Roelofsen van het Lange Land ziekenhuis.

Het bijvoorbeeld zo zijn dat je na de bevalling medicijnen nodig hebt om trombose te voorkomen. Je brengt dan eenmalig in de zwangerschap een bezoek aan de gynaecoloog om de noodzaak van de medicijnen te bekijken en te bespreken, je krijgt van hem uitleg en een recept voor de medicijnen. Je hoeft hiervoor dus niet speciaal naar de polikliniek van het ziekenhuis.

Gemakkelijk voor je: op controle bij de gynaecoloog in de praktijk van je verloskundige!

Verder hebben wij zelf voorafgaand aan dit spreekuur overleg met de gynaecoloog over sommige zwangere cliënten, bijvoorbeeld om te overleggen over of er in een zwangerschap extra controles nodig zijn. Wij vinden dat deze manier van overleg, door de korte overleglijnen, de kwaliteit van zorg ten goede komt.