online aanmelden

BovenMaas prenataal

BovenMaas prenataal Zoetermeer is een van de locaties van BovenMaas prenataal BV en is gevestigd in het pand van Verloskundig Centrum Partera aan de Dunantstraat 605. Afspraken kunnen gemaakt worden via 079-3218485 (werkdagen tussen 9 en 12 uur).

BovenMaas prenataal BV is een eerstelijnscentrum dat zich richt op de prenatale screening voor zwangere vrouwen. BovenMaas prenataal is voortgekomen uit de samenwerking van een groot aantal verloskundige praktijken in de regio Rijnmond.

BovenMaas prenataal verricht prenatale echoscopie na verwijzing door verloskundigen, huisartsen en gynaecologen. De echo’s worden gemaakt op hoogwaardige echo-apparatuur door een vaste groep ervaren en FMF-gecertificeerde echoscopisten.

BovenMaas gespecialiseerd in het uitvoeren van echo’s voor prenatale screening en volgt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prenatale echoscopie en screening op de voet. Hierdoor breidt men de echo’s vaak uit met extra metingen om de haal- en toepasbaarheid van nieuwe ontwikkelingen te onderzoeken. Wanneer dit gebeurt wordt dit door de echoscopist met je overlegd en krijg je hierover eerst uitleg.

Je kunt op acht locaties terecht voor echoscopisch onderzoek. De locaties zijn gevestigd in verloskundige praktijken, geboortecentrum en ziekenhuis. Bundeling van krachten heeft geleid tot een prenataal screeningscentrum met een grote expertise.

 

Wil je  meer weten over BovenMaas prenataal Zoetermeer en over echo klik dan hier.