online aanmelden

Diëtist

Uit onderzoek blijkt steeds meer hoe belangrijk goede voeding is voor de gezondheid van je ongeboren kind!

Diëtistenpraktijk Vitalizé

Lekker en gezond eten is altijd belangrijk, zeker tijdens de zwangerschap. Je ongeboren kind  is immers afhankelijk van de voeding die je binnen krijgt. Soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je niet goed weet hoe je lekker én gezond kunt eten. Of wanneer je last hebt van bijvoorbeeld bloedarmoede, overgewicht,  of zwangerschapssuiker.

Annemieke Molenaar

Bij diëtist Annemieke Molenaar van Diëtistenpraktijk Vitalizé kun je in je vertrouwde omgeving van Verloskundig centrum Partera aan de Dunantstraat terecht voor alle vragen en problemen rondom voeding, zowel tijdens de zwangerschap als daarbuiten.

Makkelijk en vertrouwd: elke maandagmiddag houdt Annemieke spreekuur in onze hoofdvestiging aan de Dunantstraat 605!

 			
			

Bij Diëtistenpraktijk Vitalizé wordt de begeleiding speciaal op jouw situatie en wensen afgestemd.Tijdens de consulten wordt aandacht besteed aan uw persoonlijke situatie, voedingsgewoonten en leefstijl, klachten en vragen. Aan de hand van deze informatie wordt in overleg met je een advies en plan opgesteld. Uiteraard begeleidt de diëtist je ook bij het uitvoeren van het plan. De begeleidingsduur en -frequentie is afhankelijk van uw situatie en wensen.

Begeleiding door een diëtist wordt vergoed door uw zorgverzekeraar in de basisverzekering voor 3 uur per kalenderjaar. De kosten komen wel ten laste van het verplichte eigen risico.

Voor meer informatie kun je bij je verloskundige terecht of klik je hier voor de website van Diëtistenpraktijk Vitalizé.