online aanmelden

Lactatiekundige

Borstvoeding, de beste voeding voor je kind!

Als praktijk werken we samen met 2 lactatiekundigen, namelijk Cora Moerman en Simone van Eekelen. Zij zijn gespecialiseerd in de zorg rondom het geven van borstvoeding.

Cora verzorgt de voorlichtingsavonden over borstvoeding voor geheel Zoetermeer. Cora is tevens werkzaam in het LangeLand Ziekenhuis als lactatiekundige op de kraam- en kinderafdeling.

Simone verzorgt bij ons de Workshop Aanleggen. Deze workshop is een goede voorbereiding op de borstvoedingsperiode.  Daarnaast werkt zij als kraamverzorgster bij PKZ.

 

 Goede begeleiding werkt echt!

Het kan zijn dat het geven van borstvoeding na de geboorte van je kind niet helemaal zo gaat als je graag zou willen. In de eerste week krijg je hulp van de kraamverzorgende en van ons. Het kan voorkomen dat we als verloskundige een beroep doen op de expertise van een lactatiekundige. Soms heb je na de eerste week nog extra hulp nodig of is er gespecialiseerde hulp vereist, dan kun je hun hulp ook zelf inschakelen. Zij komt dan indien nodig bij je thuis om mee te kijken en hulp te bieden.

Op de website van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen (NVL) kun je kijken of je verzekerd bent voor lactatiekundige zorg.

Contactgegevens:

Cora: 06 26024976 of coralacta@gmail.com
Simone: 079 3431314 (via PKZ)