online aanmelden

LangeLand Ziekenhuis

Wij begeleiden ook je bevalling in het LangeLand Ziekenhuis

Bevallen


Als je in het ziekenhuis wilt of moet bevallen begeleiden wij je daar bij de bevalling. Wij worden tijdens de bevalling geassisteerd door een kraamverzorgster of een verpleegkundige. Wanneer de weeën zijn begonnen ga je in overleg met ons naar het ziekenhuis en als alles goed is verlopen ga je over het algemeen een paar uur na de bevalling weer naar huis.

Samenwerking met gynaecologen

Wij werken nauw samen met de gynaecologen van ’t Lange Land Ziekenhuis. Er zijn uitgebreide werkafspraken, korte communicatielijnen en er vindt veel overleg plaats.
Zo werken wij er hard aan om ervoor te zorgen dat er altijd continuïteit is in de zorg voor jou en je baby. Wij vinden het belangrijk dat de zorg van de verloskundige en die van de gynaecoloog naadloos op elkaar aansluiten.

Bloed prikken

Voor bloedafname of het inleveren van urine verwijzen wij je naar één van de afnamelocaties van het Lange Land Ziekenhuis. Er zijn diverse locaties verspreid over Zoetermeer waar je terecht kunt.
Klik hier voor alle locaties en tijden.

Tip: op de priklocatie Europaweg hoef je bijna nooit lang te wachten!

De uitslag krijgt je tijdens de volgende zwangerschapscontrole. Bij afwijkende uitslagen nemen we direct contact met je op.

Informatieavonden

Elke maand wordt door de verpleging van de verloskunde afdeling een informatieavond gegeven: “Hoe bevalt het in ’t Lange Land ziekenhuis”. De avonden worden gehouden in de Toneelzaal van het Lange Lange Ziekenhuis (begane grond). Aansluitend vindt er een rondleiding plaats over de verlosafdeling. Klik hier als je je wilt aanmelden voor de voorlichtingsavonden.