online aanmelden

Aanmelden

Telefonisch (079-321.84.85) of online!

Wij begeleiden vrouwen uit Zoetermeer, Benthuizen, Stompwijk en Moerkapelle.

Wanneer aanmelden?

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, kun je je telefonisch of online bij onze praktijk aanmelden voor een eerste afspraak.

Tip: Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer keuze mogelijkheden er in de agenda zijn!

De eerste zwangerschapscontrole vindt plaats rond de 8e week van je zwangerschap. Neem tijdig contact met ons op (bij voorkeur voor de 7e week). Heb je geen idee hoe ver je zwanger bent, dan kun je het beste direct contact met ons opnemen. Dit is zeker van belang wanneer je in aanmerking wilt komen voor aanvullende onderzoeken. Een counselingsgesprek is dan belangrijk om een geïnformeerde en afgewogen keuze hierin te kunnen maken.

Aanmelden nazorg (kraambed)

Wanneer je vanwege een medische indicatie onder controle bent bij de gynaecoloog, zul je naast kraamzorg ook een verloskundige moeten regelen voor het uitvoeren van de controles bij je thuis in de eerste week na de bevalling. Dit wordt ook wel de nazorg genoemd.

Wij begeleiden graag je kraambed. Tijdens je zwangerschap kun je je telefonisch of online bij ons aanmelden voor het begeleiden van je kraambed. Het enige wat je dan nog moet doen is ons bellen als je bent bevallen en naar huis komt. Wij nemen op dat moment de zorg van het ziekenhuis over en bezoeken je thuis een aantal keren in de eerste week.

praktijk (aanmelden): 079 – 321 84 85
dienstdoende verloskundige: 06 – 539 123 08