online aanmelden

Ons team

Welkom bij verloskundig centrum Partera!

Elke zwangerschap en bevalling is bijzonder! Wij willen er graag aan bijdragen dat het een onvergetelijke periode wordt voor jullie!

In onze praktijk werken wij met zes vaste verloskundigen en twee praktijkassistenten waardoor persoonlijke zorg geboden kan worden.

Wij vinden het belangrijk om tijd voor je te nemen en jouw wensen te horen. Tijdens de zwangerschap zal je ons allemaal leren kennen. Een van onze verloskundigen zal jouw bevalling mogen begeleiden.

Ontmoet ons verloskundig team!

Van links naar rechts: Jolanda van der Burg, Ingrid Mourits, Wim Griffioen, Hilde Maassen, Janneke van Heiningen, Marion de Lange

Jolanda van der Burg

In 2009 ben ik in Maastricht als verloskundige afgestudeerd. Na enkele maanden waarneming in het oosten van het land, heb ik mij toe mogen voegen aan het team van Partera. Sindsdien werk ik hier met veel trots en plezier.

Als verloskundige heb ik het voorrecht om bij zeer bijzondere, emotionele en intieme momenten aanwezig te mogen zijn. Iedere vrouw, iedere bevalling, iedere situatie is uniek en vraagt om een andere benadering. Juist hierin zit voor mij de uitdaging van mijn vak. Ik hoop jullie snel bij te mogen staan in deze bijzondere periode in jullie leven.

In 2015 en 2017 ben ik zelf moeder geworden van 2 prachtige dochters en heb ik dus zelf mogen ervaren hoe het is om zwanger te zijn en te bevallen.

BIG: 99909983303

Hilde Maassen

In 2010 ben ik aan de verloskunde academie van Rotterdam afgestudeerd als verloskundige.  Ik ben direct na mijn afstuderen in 2010 bij verloskundig centrum Partera in Zoetermeer aan het werk gegaan.

Bij Partera vond ik een hecht team met een hart voor de verloskunde en de motivatie om het beste in elkaar naar boven te halen. We zijn allemaal verschillend en vullen elkaar daardoor goed aan. We delen echter dezelfde passie voor het leveren van kwalitatief goede zorg met als einddoel tevreden ouders en een gezond kind.

Verloskunde biedt mij dagelijks in alle facetten de uitdaging om de zorg af te stemmen op ieders individuele behoefte met als hoogtepunt het begeleiden van ouders bij de geboorte van hun kind.

In 2015 en 2017 en 2020 ben ik zelf moeder geworden van een zoon en 2 dochters.

BIG: 49913702903

Janneke van Heiningen

Ik ben in 2012 afgestudeerd als verloskundige en sindsdien werk ik met veel plezier bij Partera. Ik ben trots op de zorg die wij met elkaar bieden, we hebben allemaal veel liefde en passie voor ons vak. Mijn collega’s zijn echt mijn werk-familie!

Ik vind het bijzonder om aanstaande ouders te begeleiden. Een kind krijgen is een van de mooiste momenten uit je leven en het zwanger zijn brengt, naast blijdschap en verwachting, vaak vragen en twijfel met zich mee. Mijn streven is zorg te bieden die aangepast is aan ieders situatie zodat het zelfvertrouwen van aanstaande ouders groeit en de start van een nieuw gezin zo optimaal mogelijk begint. Bevallen is een intense gebeurtenis: met een goede voorbereiding en de juiste begeleiding kan je echt meer dan je misschien denkt!

In 2017 ben ik zelf moeder geworden van een dochter.

BIG: 39915814103

Marion de Lange

Met veel enthousiasme heb ik gestudeerd aan de Academie Verloskunde in Maastricht. Na mijn afstuderen heb ik eerst als waarneemster gewerkt in een andere praktijk. Sinds oktober 2019 ben ik onderdeel van het team van verloskundigen bij Partera.

Ik zie ernaar uit jullie beter te leren kennen tijdens de zwangerschap. Ik hoop dat jullie je op je gemak voelen en weten dat zowel tijdens de zwangerschap als de bevalling en ook de tijd daarna alles bespreekbaar is. Het is een spannende periode met de bevalling als hoogtepunt. Dat geldt niet alleen voor jullie als betrokken ouder(s) maar ook voor mij; een bevalling blijft voor mij iedere keer weer een bijzondere gebeurtenis; iets waar jullie mij gerust midden in de nacht voor wakker mogen bellen!

Als jonge en gepassioneerde verloskundige heb ik veel zin om jullie in deze bijzondere tijd te begeleiden!

BIG: 49926050203

Wim Griffioen

Beste (aanstaande) zwangere of moeder, partner of geïnteresseerde, hierbij wil ik me aan je voorstellen: Ik ben Wim Griffioen en ben in 1986 afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam en heb mij samen met Ingrid Mourits in Zoetermeer gevestigd. Mijn specialisaties zijn echografie en stuitversies.
Voor mijn studie verloskunde heb ik gewerkt in het ziekenhuis op de specialistische afdelingen anesthesie, cardiologie en intensive care. Elke dag weer ben ik blij met de keus die ik heb gemaakt voor de verloskunde. Nu, na meer dan 25 jaar verloskunde, ben ik nog steeds zeer begaan met dit mooie vak.

Op dit moment ligt mijn focus meer op de echografie. Een grote uitdaging hierin is het vinden van een juiste balans tussen ” vertrouwen hebben in” en “voorbereid zijn op” het (on)voorspelbare in de verloskunde.

Trots ben ik op ons team dat passie, betrokkenheid en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Trots op de kracht van het kritisch denken over verantwoordelijkheid, veiligheid en geborgenheid. Het verschil tussen goed en uitstekend zit vaak in details.

BIG: 09021207503

Ingrid Mourits

In 1986 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Rotterdam. Na wat omzwervingen als waarnemend verloskundige heb ik mij samen met Wim Griffioen in Zoetermeer gevestigd in 1988. Mijn aandachtsgebieden zijn borstvoeding en opleiding.

Na een aantal jaren de praktijk samen met Wim te hebben uitgeoefend en vele babies verder, zijn wij het team gaan uitbreiden tot wat het nu is geworden. Ik ben erg trots op ons hechte team, waarin de zorg voor de mensen, een scherpe blik op het vak en onderlinge saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Ik vind het na 30 jaar nog steeds mooi vrouwen te mogen begeleiden in deze zo bijzondere periode van hun leven. Ik wil er aan bijdragen dat een vrouw zich sterk en veilig voelt in het proces van zwanger zijn en bevallen.

BIG: 09022882703

Ontmoet onze assistentes!

Om het reilen en zeilen van de praktijk in goede banen te leiden worden wij bijgestaan door 2 praktijkassistentes, die voor ons niet weg te denken zijn uit het team.

Ellen Quintus

Na twee prachtige (thuis) bevallingen, begeleid door Wim, ben ik in 2007 als assistente bij Partera komen werken. En dit bevalt heel erg goed!
Ik voel me dan ook erg thuis in deze praktijk waar veel aandacht is voor de zwangere maar ook veel aandacht is voor alle medische ontwikkelingen.
Ik ondersteun de verloskundigen in administratieve zaken en organisatie van de praktijk en ben voor de zwangere het eerste aanspreekpunt tijdens het telefonisch spreekuur voor het maken of verzetten van afspraken en voor niet dringende vragen. Ik ben er op dinsdag en donderdag de hele dag en op woensdagochtend.
Graag tot ziens aan de telefoon of in de praktijk!

Conny Montagne

Sinds januari 2014 werk ik met veel plezier als assistente op de maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend. Ik ondersteun Ellen en de verloskundigen bij hun werkzaamheden en beantwoord al uw vragen aan de telefoon.
Als moeder van drie jongens weet ik hoe belangrijk het is een luisterend oor te zijn voor aanstaande ouders in deze speciale periode van hun leven. Ik vind het fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de zorg voor zwangeren.